Hallo iedereen!givers

Wij, de givers, zijn de meisjes en jongens uit het derde en vierde middelbaar.

Als giver krijg je bij ons de kans om te bewijzen wat we echt in onze mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen over wat er tijdens het scoutsjaar allemaal gebeurt.
Grootse projecten kleuren onze scoutsdag, maar gewoon gezellig samenzijn hoort er natuurlijk ook bij!

Wie nieuw is en graag eens het scoutsgebeuren wil ontdekken, is zeker welkom op één van onze vergaderingen!
De nieuwste kalender met activiteiten is steeds hieronder te vinden!

Voor inschrijvingen, vragen of problemen kan je altijd bij de leiding terecht via giverleiding@scoutskortemark.be.
Vergeet ook niet om elke activiteit je scoutshemd en sjaaltje aan te doen. Meer informatie op de uniform-pagina.

Een stevige scoutslinker,
De giverleiding

Laatste berichten:

KALENDER 2 GIVERS

Hey liefste givertjes!

Zie hier de tweede kalender voor dit scoutsjaar!
- kalender2givers -

Veel liefs
Celien & Melissa

KALENDER 1 GIVERS

Dag liefste givertjes!

Hier is hij dan eindelijk: onze eerste kalender!!

PS: vergadering van vrijdag 3 november wordt gewisseld met de vergadering van vrijdag 24 november
DUUUUUUSSSSS:  vrijdag 3 november: Dropping 19u - 21u
                                 vrijdag 24 november: Financiële actie (info volgt nog!)

Kusjes en knuffels,
Celien & Melissa

De leiding van de givers:

Melissa Pauwelyn (takleider)

Melissa Pauwelyn

totem: Vuurwerkrode Swingende Spitsvogel

Melissa is jarig op 20 september 2018.

In leiding bij : Givers