Hallo iedereen!givers

Wij, de givers, zijn de meisjes en jongens uit het derde en vierde middelbaar.

Als giver krijg je bij ons de kans om te bewijzen wat we echt in onze mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen over wat er tijdens het scoutsjaar allemaal gebeurt.
Grootse projecten kleuren onze scoutsdag, maar gewoon gezellig samenzijn hoort er natuurlijk ook bij!

Wie nieuw is en graag eens het scoutsgebeuren wil ontdekken, is zeker welkom op één van onze vergaderingen!
De nieuwste kalender met activiteiten is steeds hieronder te vinden!

Voor inschrijvingen, vragen of problemen kan je altijd bij de leiding terecht via giverleiding@scoutskortemark.be.
Vergeet ook niet om elke activiteit je scoutshemd en sjaaltje aan te doen. Meer informatie op de uniform-pagina.

Laatste berichten:

Eerste kalenders givers (september tot november)

Dag gi-ga-givers!

Dit jaar vliegen we weer met goede moed in een nieuw scoutsjaar. Maar deze keer in een ander jasje, namelijk 't Zal wel zijn! Zijn jullie al benieuwd naar de activiteiten? Neem dan zeker eens een kijkje in de kalender! Dan zien we jullie terug op vele leuke zaterdagnamiddagen!

Sofie & Julie

1ste kalender givers 20-21

Kalender givers december tot maart

Dag givers!

Wij hebben opnieuw onze koppen bij elkaar gestoken om een zalige kalender te maken! Bij vragen of problemen weten jullie ons te vinden. Laat jullie creativiteit maar eens los om ideetjes te zoeken voor de giverbar!

Kalender beschikbaar a.d.h.v. deze link: Kalender givers-9

Weekendbrief!

Dag givers!

Hier vinden jullie onze weekendbrief terug. Het weekend gaat door van 11 oktober tot 13 oktober. Vergeet niet jullie fiets nog eens te checken op mankementjes en breng een helm en fluojas mee! 🙂

Uitnodiging to Drama Island

Eerste kalender givers!

Hallo allemaal,

Dit is de allereerste kalender! Overloop hem nog eens goed, want er zijn een aantal wijzigingen gebeurd.

Check nog eens of je volgende datums aanwezig kan zijn om te helpen op een financiële actie:

• Zaterdag 28 september: feest 40 jaar!

• Zaterdagavond 26 oktober: Zombie Trial

• Zaterdag 16 november: giverbar

• Zaterdag 30 november: winterbar

• Zondag 24 mei: communie

Dag ouders en givers

Hierbij de laatste kalender van dit scoutsjaar. Be there or be square!

Kalender 3

Stevige scoutslinker

De giverleiding

De leiding van de givers:

Sofie Bentein (takleider)

Sofie Bentein

totem: Ganz Toll Argali

Sofie is jarig op 10 november 2020.

In leiding bij : Givers

Julie Dhulster (takleider)

Julie Dhulster

totem: Mangogroene Immunis Schaarbek

Julie is jarig op 7 februari 2020.

In leiding bij : Givers