Hallo iedereen!givers

Wij, de givers, zijn de meisjes en jongens uit het derde en vierde middelbaar.

Als giver krijg je bij ons de kans om te bewijzen wat we echt in onze mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen over wat er tijdens het scoutsjaar allemaal gebeurt.
Grootse projecten kleuren onze scoutsdag, maar gewoon gezellig samenzijn hoort er natuurlijk ook bij!

Wie nieuw is en graag eens het scoutsgebeuren wil ontdekken, is zeker welkom op één van onze vergaderingen!
De nieuwste kalender met activiteiten is steeds hieronder te vinden!

Voor inschrijvingen, vragen of problemen kan je altijd bij de leiding terecht via giverleiding@scoutskortemark.be.
Vergeet ook niet om elke activiteit je scoutshemd en sjaaltje aan te doen. Meer informatie op de uniform-pagina.

Laatste berichten:

Financiële actie givers: chocolade assortiment

Dag lieve iedereen,

Aan alle thuiszittende scoutsertjes: spoel de heimwee naar de leuke scoutsactiviteiten door met een lekkere verwennerij. Aan alle blokkende studentjes: deze chocolade zal je door de zware blok- en examenperiode loodsen. Aan alle werkende mensjes: na een zware werkdag een stukje chocolade in je mond moffelen is helemaal meer dan oké. En aan alle lieve familieleden die geen bezoek meer mogen ontvangen: hopelijk vult deze chocolade jullie hartjes.

Speciaal voor jullie allemaal hebben wij een verwenpakket vol met lekkere chocolade van Côte d'Or samengesteld. Wij zijn de givers van Scouts Kortemark en organiseren een chocoladeverkoop t.v.v. ons buitenlands kamp. Een pakketje zit boordevol lekkere sneukelingen en dat maar voor 10 euro! Wij leveren in de week van 11 tot 17 januari het pakketje aan huis in de regio Kortemark - Lichtervelde - Torhout - Diksmuide. Woon je niet in deze regio? Niet getreurd, want dan kunnen we in onderlinge afspraak regelen hoe het pakketje bij jou bezorgd kan worden.

Jullie kunnen je bestelling plaatsen in dit formulier: https://docs.google.com/forms/d/1-7DrxPi6bM7sQQi6U8ga1ZuYm9Wv0UP0LUPMBuQmLAs/edit

Wij willen jullie alvast enorm bedanken om ondanks het moeilijke jaar en de verloren scoutsdagen ons een hart onder de riem te steken en mee te dragen aan een wondermooi kamp.

De givers

Poster chocolade assortiment

Eerste kalenders givers (september tot november)

Dag gi-ga-givers!

Dit jaar vliegen we weer met goede moed in een nieuw scoutsjaar. Maar deze keer in een ander jasje, namelijk 't Zal wel zijn! Zijn jullie al benieuwd naar de activiteiten? Neem dan zeker eens een kijkje in de kalender! Dan zien we jullie terug op vele leuke zaterdagnamiddagen!

Sofie & Julie

1ste kalender givers 20-21

Kalender givers december tot maart

Dag givers!

Wij hebben opnieuw onze koppen bij elkaar gestoken om een zalige kalender te maken! Bij vragen of problemen weten jullie ons te vinden. Laat jullie creativiteit maar eens los om ideetjes te zoeken voor de giverbar!

Kalender beschikbaar a.d.h.v. deze link: Kalender givers-9

Weekendbrief!

Dag givers!

Hier vinden jullie onze weekendbrief terug. Het weekend gaat door van 11 oktober tot 13 oktober. Vergeet niet jullie fiets nog eens te checken op mankementjes en breng een helm en fluojas mee! 🙂

Uitnodiging to Drama Island

Eerste kalender givers!

Hallo allemaal,

Dit is de allereerste kalender! Overloop hem nog eens goed, want er zijn een aantal wijzigingen gebeurd.

Check nog eens of je volgende datums aanwezig kan zijn om te helpen op een financiële actie:

• Zaterdag 28 september: feest 40 jaar!

• Zaterdagavond 26 oktober: Zombie Trial

• Zaterdag 16 november: giverbar

• Zaterdag 30 november: winterbar

• Zondag 24 mei: communie

De giverleiding

De leiding van de givers:

Sofie Bentein (takleider)

Sofie Bentein

totem: Ganz Toll Argali

Sofie is jarig op 10 november 2021.

In leiding bij : Givers

Julie Dhulster (takleider)

Julie Dhulster

totem: Mangogroene Immunis Schaarbek

Julie is jarig op 7 februari 2021.

In leiding bij : Givers