Uniform

Welk uniform moet mijn kind dragen?

Het nieuwe scoutsjaar is al weer in zicht en daar hoort natuurlijk een gepaste outfit bij! Met het dragen van het uniform toon je dat je een echte scoutser bent. Het uniform geeft leden en leiding de mogelijkheid om hun verbondenheid te tonen en laat toch ruimte voor een persoonlijke touch.

Kapoenen: het uniform bestaat uit een scoutssjaaltje en een rode t-shirt

Vanaf kabouters & welpen (en oudere takken): het uniform bestaat uit een beige hemd, een scoutsjaaltje en eventueel een broek of rok.

Wij vinden het zeer belangrijk dat uw kind het correcte uniform draag, want dit is essentieel bij vergaderingen, weekends en kampen met betrekking tot de verzekering.

Waar & wanneer kan ik het uniform aankopen/bestellen?

• STARTDAG
    Op zaterdag 9 september is het onze startdag. Vanaf 16u30 is het mogelijk om het sjaaltje, de rode t-shirt (voor kapoenen) en verschillende tekentjes aan te kopen onze uniformstand.
  • BBQ
    Op onze jaarlijkse barbecue (dit jaar op 18 november) organiseren we een pasmoment.
    Daar kunnen jullie scoutshemden, rokken, broeken, truien, tekentjes en andere onderdelen van het uniform bestellen.
    Eenmaal wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, zal de leiding op de hoogte gebracht worden en wordt de aankoop persoonlijk overhandigd bij een volgende activiteit! Let op, dit is het enige pasmoment van dit scoutsjaar !

Doorheen het jaar staat de scouts altijd tot uw beschikking voor de aankoop van een rode t-shirt of scoutssjaaltje.
Als u één van deze dingen wil bestellen, kan u de takleiding of de uniformverantwoordelijke hiervoor aanspreken.

Uniform bestellen via Hopper

Indien u niet aanwezig kan zijn op één van deze bovenstaande momenten of u wil doorheen het jaar nog dingen (bij)bestellen, geef ik u graag de website van de hopper mee. Via deze site kan u zelf een bestelling plaatsen. De aankoop kan thuis geleverd of afgehaald worden in één van de hopperwinkels.

Website: www.hopper.be/winkel

Vragen of onduidelijkheden?

Stuur gerust een mailtje naar onze uniformverantwoordelijken Fien & Celien via uniform@scoutskortemark.be!