Financiële actie givers: chocolade assortiment

Dag lieve iedereen,

Aan alle thuiszittende scoutsertjes: spoel de heimwee naar de leuke scoutsactiviteiten door met een lekkere verwennerij. Aan alle blokkende studentjes: deze chocolade zal je door de zware blok- en examenperiode loodsen. Aan alle werkende mensjes: na een zware werkdag een stukje chocolade in je mond moffelen is helemaal meer dan oké. En aan alle lieve familieleden die geen bezoek meer mogen ontvangen: hopelijk vult deze chocolade jullie hartjes.

Speciaal voor jullie allemaal hebben wij een verwenpakket vol met lekkere chocolade van Côte d’Or samengesteld. Wij zijn de givers van Scouts Kortemark en organiseren een chocoladeverkoop t.v.v. ons buitenlands kamp. Een pakketje zit boordevol lekkere sneukelingen en dat maar voor 10 euro! Wij leveren in de week van 11 tot 17 januari het pakketje aan huis in de regio Kortemark – Lichtervelde – Torhout – Diksmuide. Woon je niet in deze regio? Niet getreurd, want dan kunnen we in onderlinge afspraak regelen hoe het pakketje bij jou bezorgd kan worden.

Jullie kunnen je bestelling plaatsen in dit formulier: https://docs.google.com/forms/d/1-7DrxPi6bM7sQQi6U8ga1ZuYm9Wv0UP0LUPMBuQmLAs/edit

Wij willen jullie alvast enorm bedanken om ondanks het moeilijke jaar en de verloren scoutsdagen ons een hart onder de riem te steken en mee te dragen aan een wondermooi kamp.

Een stevige scoutslinker,

De givers