Hallo!jonggivers

De jongverkenners zijn de jongens uit het zesde leerjaar en eerste en tweede middelbaar.

Kom gerust, wie nieuw is, om het eens uit te proberen.
De nieuwste kalender met activiteiten is steeds hieronder te vinden.

Voor inschrijvingen, vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij jongverkennerleiding@scoutskortemark.be.
Vergeet ook niet om elke activiteit je scoutshemd en sjaaltje aan te doen. Meer informatie op de uniform-pagina.

Een stevige scoutslinker,
De jongverkennerleiding

Laatste berichten:

Jongverkenners: laatste vergadering, kampboekje en fiets op kamp

Dag jongverkenners,

Het kamp komt eraan!
Onze laatste vergadering is zaterdag 24 juni: Technieken vergadering. Opgelet deze gaat door (verplaatst) van 9 uur tot 11 uur!

Vorige week werden de kampboekjes meegegeven voor het kamp zondag 9 tot woensdag 19 juli. De vragenkaarten zijn nu ook online te vinden: Kampboekje jongverkenners 2017.

Opgelet! Wat niet vermeld staat in het kampboekje is dat het kampterrein wat ver ligt van het station. Daarom nemen we dit jaar onze fiets mee op kamp! Breng deze de dag voordien (zaterdag 8 juli) om 18 uur naar het scoutslokaal.

Stevig scoutslinker,

Kalender 3 JV's

Hallo ouders en jongverkenners,

Dit weekend werd onze laatste kalender uitgedeeld: bij deze ook op de site: kalender-3-maa-jul-v2.
Er stond een foutje op, dit is opgelost in deze versie.

Bowling 28 januari JV's

Dag ouders en jongverkenners,

Zaterdag gaan we gaan bowlen!
Hiervoor nog enkele praktische zaken:
De vergadering gaat door van 14 uur tot 16 uur, we spreken af aan de bowling van Torhout (Oostendestraat 262).

Breng ook elk 8 euro mee: hiervoor voorzien wij 2 bowlingspelletjes en een fris drankje.

Thijs & Lowie

Ps: indien jullie willen carpoolen, laat gerust iets weten als je vervoer zoekt/iemand extra kan meebrengen.

Tweede kalender jongverkenners (dec-feb)

Oeps!

Ik vergat de nieuwe kalender door te sturen, maaaar hier is hij: kalender-2-dec-feb.
De kampdata hebben we moeten aanpassen, deze gaat nu door van 9 tot 19 juli.

Bosspel 15 oktober

Dag ouders en jongverkenners,

Dit weekend gaat onze vergadering door in het bos!
Twee uurtjes vinden wij wel wat weinig (met het vervoer enzo). De vergadering zal daarom doorgaan van 13 tot 17 uur. Dit is samen met de jonggidsen.

We zoeken ook geen vervoer meer, want we gaan met de fiets! Vergeet hem dus niet.

JV-leiding,
Thijs & Lowie

De leiding van de jongverkenners:

Thijs Vermeersch (takleider)

Thijs Vermeersch

totem: Bompa Bagheera

Thijs is jarig op 13 januari 2017.

In leiding bij : Jongverkenners

Lowie Van Brugghe

totem: Sporza hazewind

Lowie is jarig op 8 april 2017.

In leiding bij : Jongverkenners