Uniform

Welk uniform moet mijn kind dragen?

Het nieuwe scoutsjaar is al weer in zicht en daarbij hoort natuurlijk een gepaste outfit!

Het uniform bij onze kleinsten, de kapoenen, bestaat uit ons scoutssjaaltje en de rode t-shirt. Vanaf de kawelpen (en oudere takken) zijn onze leden verplicht om een scoutshemd en scoutssjaaltje te dragen. Wij vinden het zeer belangrijk dat uw kind het correcte uniform draag, want dit is essentieel bij vergaderingen, weekends en kampen met betrekking tot de verzekering.

Waar & wanneer kan u het uniform aankopen/ bestellen? kan ik het uniform aankopen?

STARTDAG
Op zaterdag 3 september is het onze startdag. Daar leert uw kind de nieuwe leiding en vrienden kennen, maar kan u er ook het uniform aankopen. Omstreeks 16u30 zijn jullie welkom om het sjaaltje en de t-shirt te bestellen bij onze uniformstand.
BBQ
Op onze jaarlijkse barbecue organiseren we een pasmoment. Daar kunnen jullie scoutshemden, tekentjes en andere onderdelen van het uniform aankopen.
! Let op, dit is het enige pasmoment van dit scoutsjaar!

Als wij uw bestelling hebben ontvangen, zal de leiding van uw zoon/dochter op de hoogte gebracht worden en de aankoop persoonlijk overhandigen.

Indien u niet aanwezig kan zijn op één van deze momenten of u wil doorheen het jaar nog dingen (bij)bestellen, geef ik u graag de website van de hopper mee. Via deze site kan u uw bestelling plaatsen. De scouts komt hier dan niet tussen beide, dus u bestelt rechtstreeks zonder scouts Kortemark als tussenpersoon. De aankoop kan thuis geleverd of afgehaald worden in één van de hopperwinkels. Website: www.hopper.be/winkel

Doorheen het jaar staat de scouts wel tot uw beschikking als u een rode t-shirt of sjaaltje wil aankopen. Als u één van deze dingen wil bestellen, kan u de leiding of mezelf hiervoor aanspreken.

Vragen of onduidelijkheden?

Mocht u nog vragen hebben of nog onduidelijkheden zijn, kan u voor uw verdere vragen gerust een mailtje sturen of telefoontje plegen op onderstaand adres en dan zullen we hier zo snel mogelijk op een antwoord op geven.

E-mail: uniform@scoutskortemark.be

Fien Vercaigne